Natječaj za prodaju Adria Airwaysa do ožujka 2012.

Bez autora
Oct 10 2011

Kao moguće strateške partnere za slovensku aviokompaniju Adria Airways, koja će objaviti natječaj najkasnije do kraja ožujka 2012. godine, stručnjaci izdvajaju Air France-KLM i arapske aviokompanije, među njima Qatar Airways i Emirates. Agencija za upravljanje kapitalnim investicijama (AUKN), koja upravlja 70-postotnim državnim udjelom u Adriji, ocjenjuje da je društvu poput Adrije potreban strateški partner koji će mu osigurati stabilno poslovanje i što bolju povezanost države s međunarodnim logističkim tokovima. Napominje da su prije prodaje potrebni poslovna sanacija društva, obnova procesa, poboljšanje prodaje i nadzor nad troškovima.

Natječaj za prodaju Adria Airwaysa do ožujka 2012.Kao moguće strateške partnere za slovensku aviokompaniju Adria Airways, koja će objaviti natječaj najkasnije do kraja ožujka 2012. godine, stručnjaci izdvajaju Air France-KLM i arapske aviokompanije, među njima Qatar Airways i Emirates.

Agencija za upravljanje kapitalnim investicijama (AUKN), koja upravlja 70-postotnim državnim udjelom u Adriji, ocjenjuje da je društvu poput Adrije potreban strateški partner koji će mu osigurati stabilno poslovanje i što bolju povezanost države s međunarodnim logističkim tokovima.

Napominje da su prije prodaje potrebni poslovna sanacija društva, obnova procesa, poboljšanje prodaje i nadzor nad troškovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik